Eleonora

Even voorstellen: ik ben Leonie

Met liefde en enthousiasme geef ik de Hatha- Yoga, Zwangerschapsyoga, KinderYoga en Eleonora’s Yoga-Dance.

Sinds 2011 heb ik de Yogastudio Reuver overgenomen van Kees Dol. Kees had me gevonden via mijn yogacollega Annie Geraedts, en mijn yogaopleiding. Met volle overgave, plezier en enthousiasme volg ik mijn droom en hoop ik dat YOGASTUDIO REUVER ook voor u een “thuis” mag zijn. Samen met mijn collega’s doe ik mijn uiterste best om voor u een mooi lespro-gramma aan te bieden!!

Voor bedrijven,YOGA OP MAAT! Ziekteverzuim is beter VOORKOMEN dan genezen. Ervaar wat Yoga voor u en u medewerkers kan betekenen, laat lichaam en geest helemaal in BALANS komen. Informeer vrijblijvend!

Vanaf mijn kinderjaren heb ik passie voor dans.  Daarna heb ik jarenlang, met veel enthousiasme, gedanst in een showdansgroep, we verzorgden toen veel succesvolle optredens.

Sinds 2006 ben ik gediplomeerd AALO Allround Aerobic-Docente en geef ik les in Yoga- Dance – Aerobics, met veel plezier! Het is mooi om te zien als mensen blij worden en hun EIGEN rust en passie mogen ervaren tijdens mijn lessen.

Daarna kwam mijn diepe wens om iets met Yoga te doen en volgde ik enthousiast de 3- jarige Yogadocentenopleiding bij Lucie Dirksmeier en behaalde ik het diploma van Yoga-Docente.

In 2009 heb ik een bijscholing Yoga-Dance gedaan en in 2010 een cursus Chakra-Dance.

Sinds 2011 ben ik gediplomeerd Zwangerschapsyogadocente.

Vanaf maart 2013 ben gediplomeerd Kinderyogadocente en starten er lessen en in september 2013 start ik met de 2 a 3 jarige Meditatie-bijscholing In Sittard bij Lucie Dirksmeier.
Tegenwoordig geef ik ook lessen in meditatie en behandelingen magnetiseren.

Door mijn werk in de verpleging kan ik me goed verplaatsen in de medemens….!!

Aan het strand ervaar ik Innerlijke Rust en echte Vrijheid”

Wat betekent Yoga voor mij?

Door mijn jarenlange Yogabeoefening werd ik diep geraakt door wat Yoga met me deed. Van daaruit ontstond mijn diepe hartewens om dit te mogen overdragen aan de medemens.

Ik heb voor Yoga gekozen omdat ik de mensen wil laten ervaren wat Yoga voor hen kan betekenen. Ik wil ze bewust maken de kracht in zichzelf te vinden en niet buiten zichzelf!  Je kan heel veel overwinnen met Yoga in deze hectische en drukke maatschappij van presteren!!

Yoga is geen presteren, ”Je accepteert jezelf, en je bent goed zoals je bent”. Je komt helemaal geestelijk en lichamelijk tot rust. “Het thuiskomen bij jezelf…”

Ik kan nog zoveel meer schrijven over wat Yoga voor jou kan betekenen, maar ervaar het zelf…..voel……en doe mee! Kom gerust eens langs en laat je vrijblijvend informeren!

Les uren

Maandagmiddag  13:30 – 14:30 uur en 15:00 – 16:00 uur
Maandagavond    19:00 – 20:00 uur en 20:15 – 21:15 uur

Yogagroet van Leonie.

Kom gerust een les volgen, vraag een proefles aan!

Telefoon: 06 46 13 52 25

mail: leonie@yogastudioreuver.nl